jasminehinkelman.blogg.se

Mitt liv mina beslut! Du är perfekt precis som du är och du är guld värd! Kämpa för det du tror inte för det du hör! Tro på kärleken för den tror på dig! Känn dig vacker för det är du!

mine mane måne

Kategori: Allmänt



hejsan alla guldiga jävlar!! :D
idag har jag varit i skolan ska plugga senare :/ men innan det ska jag sola med lollo och hare gött ;) hihi och sedan duscha och kolla på en film och mysa och ta det lugnt :D hihi (a)
har ni haft det bra? hoppas det för det har jag haft :*
 
måste bara berätta att kärlek är jobbigt och svårt men helt underbart där i mellan med! men en sak jag måste få erkänna är varför vissa inte är sig själva när dom är med den som älskar och med sina kompisar... är det så svårt att vara sig själv med andra runt omkring sig eller? NEJ det är det inte men vissa fattar inte det :( det gör mig lite irriterad faktiskt!
 
inlägg senare med bilder från solariumet och pluggandet!! ;) puss så länge älskar er!! <3

vad är kärlek?

Kategori: Allmänt

hejsan alla var bara tvungen att göra ett nytt inlägg på bloggen för jag kom på mig själv att detta måste jag bara skriva!!

jo det är så här att jag är väldigt kär i en person och den är helt underbar på alla sätt och vis :) men jag har några funderingar om det runt om kring kärleken och så!
vad är kärlek och kan man få för mycket av det?
nej man kan inte få för mycket av kärlek men man kan få för för lite av det och det kan påverka allt i vardagen! och kärlek är känslor som bildas och sånt i kroppen och pulsen stiger och hjärtat bultar snabbare och hårdare för vissa och det är bra :)
vet inte mer vad jag ska säga än att jag är lycklig och nöjd! :D puss och kram!! <3

mina tankar och ord

Kategori: Allmänt

Hejsan alla kära sötnosar! :*
Idag ska jag berätta lite om mina tankar om saker och ting!
1. Hur vissa beteer sig mot andra?
svar: Det är så här att människor är riktiga svin!!! Helt ärligt vadfan tänker vissa med? Behandlar andra som leksaker eller som levande måltavlor och m.m blir så himla arg på dessa sjuka saker!!!
2. kärlekens vägar och tron?
svar: Kärlek är helt underbart men också fruktansvärt jobbigt, vissa människor tror kärleken är som en lek och dans på rosor men det är det inte mina barn. det är svårare än vad ni tror, man måste jobba i ett förhållande och bygga upp den så att det inte försvinner! man måste kunna tro och lita på varandra oavsett vad som än händer!
3. svordommar och mobbning?
svar: Jag tycker att svordommar är helt fel att använda, ja själv gör jag det men inte så himla ofta...
och mobbning? varför mobbar man folk för? det är helt fel elakt och idiotiskt att kränka andra och hålla på!! man får faktiskt tänka på att dom är en människa med hjärta och känslor presic som du så om du vill bli behandlad så visst skrik till alla att kalla dig för fetto missfoster och m.m men jag och många fler håller med mig! så till er alla sluta håll på och tänk på vad ni säger och gör för allt kan skada en annan person utan att mena det och det kan leda till svåra och tuffa saker!!!

<3

Kategori: Allmänt

Everything in life has a purpose no matter what happens.
I live for my future, not for anyone else famtid, love contains just over six kisses and joy but also tears and sorrow.
You can not always be happy all the time but you have to cry and get angry because otherwise you do not know what to do in a tricky situation.
I want to fight for love and keeping it lives no matter what anyone else says!
Be who you are and love them to love and care about, and no one should put you in reaching you do not want to sit in and love your boyfriend / girlfriend and do not worry about what others say because it is important to be able to make their own decisions !

jobbig gårdag

Kategori: Allmänt

hej hej ville bara berätta lite om gårdagen :)
vi hade idrott på spåret och jag lollo och rebecca powerwalkade och joggade och det var gött och vi körde tre kilometer sedan var jag ute och gick på kvällen så sammanlagt har jag gått en mil typ ;) riktigt stolt över mig när jag inte har tränat nått i sommar :D jippie

:(

Kategori: Allmänt

hejsan alla sötnosar förlåt att jag inte har bloggat på evigheter just nu :( mycket med skolan och haft det lite stressigt just nu :(
jag ska försöka blogga så mycket jag bara kan just nu men inte alltid jag hinner blogga varje dag ... idag har jag bara haft en dålig skoldag med ont i skallen och hängig och jag och min kusin börjar tro att det är förkylning som kommer till mig!!!
skolfoto imorrn och det kommer suga hästpitt .. hatar skolfoto kanske för att jag passar ej på bild oh för det andra blir aldrig nöjd med bilden dom väljer :(

puss och kram<3

hej hej

Kategori: Allmänt

tjännare allesammans jag här ;) är med lollo emma nu och vi ska ha det mysigt idag med dom bästa :D ville bara göra ett inlägg innan vi ska dra för kommer inte kunna göra nå mera inlägg först imorrn :'( buhu kommer sakna er...!!! älskar er puss<3

lite av allt

Kategori: Allmänt

 
dagens outfit med ett orange leopardlinne med shorts och side uppsätt med fläta och vanligt orginellt sminkat med cateyliner ^^)
blir att fotas idag till legget och vara med Emma och Lollo :D
 
lever som en kung nu !!! <3

glad som ett trollface!!!

Kategori: Allmänt

tjänna tjänna allesammans jag här!! ^^)
ville bara påpeka några få saker som både gör mig glad och väldigt upprörd för... för det första min stnos Rebecca skickade ett sms vilka som jag går med i klassen i nian och det blev väl ganska bra för jag kom med Patricia Lollo och Emma men oxå lite sur att Rebecca inte kom med och sen det andra som jag är glad och besviken på är solen!
så jäkla underbart att solen värmer upp här och lyser varmt men varför just nu och inte då?! har haft 2 månaders sommarlov och tamifan har solen knappt lyst nån gång men nu kanppt en vecka innan skolan börjar ska solen lysa så skönt och härlig... det gör mig lite sur att den kommer just nu.. :/
aja höres senare puss hej!

:D :D :D :D :D :D

Kategori: Allmänt

hejsan alla snyggischar!!
har varit med emma rebecca och lollo och emma ska sova hos mig :DDDDDD men nu ska vi spela lite sen kolla på en film sen sova men puss älskar er ogdnatt!! :) <333

en ny dag

Kategori: Allmänt

hejsan alla sötnosar idag är det en helt ny dag :D
har bara hunnit vakna och ätit frukost och lite musik :)
idag blire att duscha och fixa sig och sedan höra med emma om vi skulle vara och sånt :) musik såklart blire idag ^^) puss så länge

Godnatt

Kategori: Allmänt

 
Hejsan bloggvärlden :D  ville bara skriva ett godnatt inlägg till er innan jag sussar till en ny dag ^^) dagen idag såg ut så här ---> först kommit hem från min kusin käkat mat sjungit spelat träffat timmy en snabbis och skrattat lite åt mamma med sin fyrhjuling och sedan tillbax till musiken och spelandet :)
men nu blir det att byta om och säga godnatt till världen och gå på date med John Blund och vakna pigg och glad till en ny dag med nya saker att göra ^^)
puss godnatt sov så gött hej!<3

min dansvideo xD

Kategori: Allmänt

http://www.youtube.com/watch?v=5oLO1QU-Yjo&feature=youtu.be
kolla gärna på videon och gilla och kommentera den :D puss på er sötnosar

lite bilder från mitt hemma spa xD

Kategori: Allmänt

 från m

spa för mig idag!! :D

Kategori: Allmänt

hejsan alla sötnosar igen :D
ehm jag tänkte på att idag eftersom att jag är lite seg och trött idag kunde fixa litet spa till mig med fixa naglarna fötterna och ha mask och bara njuta ^^ (a) gud vad skönt och såklart kommer det bilder på det med :D puss

______________________________^^_________________________

Kategori: Allmänt

HEJ HEJ ALLA!!
igår var jag med bästa emma och lollo och vi kollade skräck och hade det jätte jätte roligt :)
idag har jag bara suttit vid datan som typ vanligt då :/ eh pappa ska fixa en sak åt timmy och så ^^
eh nått inlägg till blire idag till :D
 
har några funderingar om det med min blogg :O
behöver fixa dens utseende lite men vet ej vad jag ska ha och fixa så finns det några som vet maila till mig då! :D
 
pözz så länge!!! <3

älskar er!!

Kategori: Allmänt

 
hejsan detta inlägg blir till er mina hjärtan av guld!!
ville bara berätta för er att jag är så jäkla tacksam över att ha er vid min sida och liv och själ, det finns ingen som er som jag har träffat på länge och det som gör mig lycklig är att se er le-skratta-hoppa och bara släppa på vingarna och flyga!
har känt er sen 100000000 år sen tillbax och det som gör mig varm i kroppen är att bara få vara och se er i 1 minut och så är min dag räddad!
orden som jag skriver här är cs 5% av allt som jag vill kunna säga till er men kan inte för det finns inga ord som kan förklara mina känslor och tankar om er sötnosar :)
 
VILLE BARA SÄGA TACK FÖR ALLT HJÄRTOR JAG ÄLSKAR ER MER ÄN VAD GULD ÄR VÄRT OCH NI ÄR VÄRDA GULD DIAMANTER KRISTALLER RUBINER OCH MER ÄN VAD PENGAR KAN KÖPA!!!
 
puss i pannan 1000000000000 gånger om fram och tillbax!! <3333

en helt sjuk dag och gårdag!...

Kategori: Allmänt

 
hej hej alla!
ville bara berätta liten sak för er om denna bild som ni säkert undrar över :)
det var så att jag var med min kusin igår och sedan började jag och min syrra bråka och det var inte skrika utan det var naglar händer fötter massor med slag och sparkar och sedan föll vi på golvet och hunden attackerade mig för det blev rädd så jag har huggmörken och några rivmärken.. :/ åkte in till läkaren idag och fick peselin som var HUUR STORA SOM HELST!! :O men ska äta det två gånger om da'n i 10 dagar och tvätta mina sår och inte ha nåååå smink!!! öm och uppsvullen med men syns ej på bilden för den togs igår nästan precis när det hände förutom alla dukar med blog

GAAAAAAAAAAAAAH!!!!

Kategori: Allmänt

hejsan alla!
asså jag är sjukt taggat men oxå fly förbannad!!!.....
vaknade av att min syrra till idiot och jaa nu säger jag idiot väckte mig och fråga om jag var bakis och nej jag är inte bakis!!! :S sedan skulle man berätta för morsan att jag skulle sov hos min morbror inatt men då vart det ett helvete om att jag drack inatt.. vadå drack inatt?! jag satt förfan med lurar och laddade ner the vampire diaries på datan och kollade lite på några avsnitt av dom... vart fan får ni allt ifrån?! asså jag börjar undra om ni är senila eller nått för detta börjar bli lite scary och ganska rolitgt men fly irriterat!!!
men men... jag ska dra till Liseberg imorrn med min älskade kusin Lollo med hennes pappa hans flickvän och hennes lillasyrra/min andra kusin och det ska bli chill som fäään

puss puss bitchas

lite bilder från igår

Kategori: Allmänt

 
hade så jädrans roligt igår att det kan knappt vara sant!! :D

omfg vad jag är seg...

Kategori: Allmänt

tjänna allesammans!
asså jag måste bara berätta lite kortfattat om gårdagen då :)
först blev det stressigt för att jag och emma och min kusin louise (lollo) skulle vara och sedan blev allt försenat och skit... sedan fick vi/köpte vi cider samt lite mer av andra saker och sen kom abdifatha och han kusin aki till emma och vi snackade om hur det skulle bli med skolan och skit sen drog vi till min gamla skola och drack mer.. hade as roligt där!!! :D
sedan vaknade man helt jäkla crazy i sängen med dom och är HELT FUCKING TOTALT SEEEEG av gårdagens festande... åt pizza och macka och lite chips sen massor med VATTEN sen blev man ganska coool lugn ^^ hihih

bara bilder och åsiker

Kategori: Allmänt

 
Alla förtjänar en andra chans oavsätt vad dom har gjort.. alla kan förändras till en bättre människa och vill göra något bra till dom andra...
alla är lika mycket värda även om man är svart brun vit eller gul så är alla en människa med kött och blod med ett hjärta av guld!
 

hejsan alla!

Kategori: Allmänt

 
hej hej alla sorry för att jag inte har bloggat på länge :(
idag har jag varit med rebeccaoch typ skypat med simon och jocke ^^
 
ni fick en lite fin bild på mig som tack för att ni kollar och läser min blogg och ville bara berätta att jag älskar er som faaaaan!!